Faktoja!


Lisäksi mä en periny kauniita luonnonkiharia hiuksia ;<

2 vastausta artikkeliin ”Faktoja!

  1. Viimenen on varmaan vähän kärjistetty mut tuli silti sellanen pieni väristys XD Noista pöksyistä tuli mieleen se, että kuinka huonosti suostun heittää kulahtaneita vaatteita pois. Just jotai kalsareita mis on pinttyneet menkkaveret ja reikä persaukon kohdalla :DD Ja jotenkin onnistun saamaan joihinkin paitoihin jotain ihme öljyläikkiä mitkä ei lähe pesussa pois, mutku tykkään niistä paidoistaaa T__T

    • Mulla ilmestyy paitoihin usein jokin pienen pieni reikä eikä ole mitään hajua mistä. Täytyy myös myöntää että semmosen sopivan vaatteen kun on joksus löytänyt niin siitä ei tohtisi luopua millään :D vaikka se olisi ihan ripulin jäljiltä. (No okei, ehkä sitten luopuisin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *